Jump to content

Nemzetközi díjat nyert egy magyar biztosítási applikáció

2019. 02. 07. 17:27

Az egyik legismertebb dizájndíjjal jutalmaztak NN Biztosító óraalapú, applikáción keresztül működő protect.me biztosítását – közölte a biztosítótársaság. Mintegy hetven év során ez az első magyar megoldás, amely a rangos iF Design Award kategória első helyét megnyerte.

A protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás „on-demand” elven működik, azaz a felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell, mobil bankkártyás fizetéssel. Az alkalmazással így a biztosító támogatni szeretné ügyfelei sportos, aktív életmódját.

Az applikáción keresztül a biztosítási védelmet egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni, és pár percen belül alacsony díjért biztosítottá válhat a felhasználó. A gyors csatlakozás mellett a protect.me biztosítás nagy előnye a kedvező ár: egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet, biztosítási csomagtól függően.

Az iF Design Award a dizájnszakma egyik legrangosabb elismerése, a versenyt pedig a világ legrégebben működő, független, dizájnnal foglalkozó szervezete, az iF International Forum Design GmbH rendezi meg – immár 66 éve. A díj presztízsét jól mutatja, hogy az elmúlt években rendre olyan vállalatok részesültek az elismerésben, mint az Apple, a Samsung vagy éppen a BMW.

Az applikáció a múlt év végén nyerte el a legjobb alkalmazásoknak járó “Best New Mobile App” arany fokozatát. A versenyen a felhasználóbarát, a felhasználókat egyedi módon segítő alkalmazásokat ismeri el az applikációfejlesztőkből, designerekből és tervezőkből álló zsűri.

(Forrás: sikeresceg.co.hu, hirado.hu/Fotó: pixabay.com)