Jump to content

Elismertek a Vodafone-t

2019. 02. 19. 14:00

A Vodafone "megvalósítási képességének" és "víziója teljességének" tekintetében érte el a legmagasabb, illetve a középponttól legtávolabbra eső pozíciót a "Vezetők" kvadránsban.

A Gartner az ötödik egymást követő évben a Vodafone-t nevezte meg globális vezetőként a menedzselt M2M (gépek közötti) szolgáltatásokat vizsgáló, "Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide"* elnevezésű felmérésében. A legmagasabban elhelyezkedő pozíciót "megvalósítási képességének", míg a középponttól leginkább jobbra eső helyezést "víziója teljességének" köszönhetően érte el a "Vezetők" kvadránsban.

"Az, hogy a Gartner a rekordnak számító ötödik egymást követő évben újból a "Vezetők" negyedbe helyezte a Vodafone-t, az IoT területén tapasztalt rendkívüli fejlődésünknek és ezzel együtt annak elismerése, hogy innovátorként erős piaci pozícióra tettünk szert" - mondta Stefano Gastaut, a Vodafone IoT igazgatója. - "Úgy érezzük, hogy IoT képességeink folyamatos fejlődésének, valamint az új technológiai területek - például az NB-IoT - felé való terjeszkedésünknek köszönhetően egyre több ügyfél élvezheti a "dolgok internete" (IoT) által kínált lehetőségeket."

A Vodafone IoT Barometer Report felmérés szerint az IoT projektek mérete egyre növekszik: tavaly a nagyszabású IoT projektek száma megduplázódott, és a vállalatok 61 százaléka egyetért abban, hogy a digitális átalakulás IoT nélkül lehetetlen.

Gastaut hozzátette: "A "dolgok internete" területén egyre erősödik a verseny, és nagy örömünkre szolgál, hogy a Gartner jelentésében sikerült megtartanunk vezető pozíciónkat. Az IoT már napjainkban is rengeteg vállalkozást és életet segít világszerte. A terület vezetőiként örömmel visszük magunkkal ügyfeleinket a még izgalmasabb jövő felé vezető úton. Barométer jelentésünk szerint a "Követők" 79 százaléka gondolja úgy, hogy az IoT az elkövetkezendő négy évben óriási hatással lesz az egész gazdaságra."

(Forrás: sikeresceg.co.hu, Vodafone/Fotó: pixabay.com)