Jump to content

Friss étterem koncepcióval és két új séffel erősít a Budapest Marriott Hotel

2019. 05. 25. 10:00

A Budapest Marriott Hotel nyolc hétig tartó felújítási munkálatokat követően nyitotta meg újragondolt éttermét, a DNB Budapestet. 

A megújult étterem dizájn tekintetében a hotel belsőépítészetét követi, amelynek elemeit a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették, és amelyek a közösségi terek páratlan otthonosságát biztosítják. A kellemes atmoszféra kialakítása érdekében a tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta páratlan dunai panoráma.

A DNB Budapest a "farmtól az asztalig" koncepció jegyében helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ízeket kínál, és neves magyarországi borrégiók borait mutatja be. Az új koncepciót a Budapest Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezették be. A 210 fő befogadására képes, egyedülálló panorámát nyújtó DNB Budapest nevét a Duna közelsége inspirálta, és így az étterem elhelyezkedését szimbolizálja. Az étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral.

"A felújítással két fő célunk, hogy növeljük a nem hotelből érkező vendégek számát, és hogy kellemes időtöltést biztosítsunk hotelvendégeinknek" - mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. "Büszkeséggel tölt el, hogy ugyan az átalakítás hosszú folyamat és kemény munka volt, mindvégig számíthattunk séfjeinkre és a hotel teljes személyzetére, lelkesedésére." 

A DNB étteremmel egyidőben debütált a Budapest Marriott Hotel megújult bárja, a Liz and Chain is. A bár minőségi időtöltést kínál a helyi közönségnek, a hotelvendégeknek, az átutazóknak, a munkaügyben érkezőknek és a kikapcsolódásra vágyóknak. A Liz and Chain reggelivel és ebéddel, különleges korlátlan délutáni pezsgőfogyasztással és koktélválasztékkal várja a látogatókat. Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, teraszpartik és teadélutánok is várják majd a vendégeket. 

(Forrás: sikeresceg.co.hu;Budapest Marriott Hotel | Kép: pixabay.com)