Jump to content

Öt kihagyhatlan nyári kiegészítő

2017. 08. 01. 08:00

Végre itt a nyár, a jó idő, amikor előkerülnek a napszemüvegek és az egyéb nyári kiegészítők. Azonban sokszor olyan darabokat is megvásárolunk, amire hosszú távon nincs is igazán szükségünk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit érdmes beszerezned, hiszen biztosan mindig hasznát fogod venni.

Napszemüveg

Szinte mint minden kiegészítő így napszemüvegek választéka is változik nyaranta, hiszen egyre több darabot dobnak a piacra. Azonban vannak olyan fazonok, amik örök klasszikusok és soha nem mennek ki  a divatból.

A napszemüveg egy nélkülözhetetlen kiegészítő a nyári időszakban, hiszen nem is gondoljuk, azonban az egyre fokozódó napsugárzás szemünknek is ugyanolyan ártalmas, mint bőrünknek.  Mielőtt szemüveget választunk van néhány fontos dolog, amit érdemes figyelembe venni, mint például hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelmű lencsével. Sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani látképünkön ezáltal nem védi megfelelően a szemünket.

Karkötő

Az elmúlt években egyre több férfi kezdett el újra karkötőt hordani, hiszen rengeteg különböző darab ismét divatba jött. Az egyik ilyen a hajó kötélből készült horgonyos karkötő, ami hihetetlen népszerűségnek örvend a bevállalósabb férfiak körében. Egy ilyen karkötő garantáltan feldob bármilyen öltözetet, lehet az egy elegánsabb öltözet vagy akár csak egy sima hétköznapi összeállítás is. Stílusos, nyárias és ami mindenki számára fontos, hogy megfizethető áron lehet megvásárolni. A karkötőn lévő összehúzható hurok segítségével könnyen tudjuk állítani a karkötő méretét, ami megkönnyíti a fel le vevést. Rengeteg szín közül tudunk választani, azonban nyárra inkább az élénkebb színeket ajánljuk, hiszen jobban kiemeli a napbarnított bőrünk színét.

Pénztárca

 A legtöbb férfi mindig pénztárcában tárolja a szükséges iratait, bank kártyáját és természetesen a pénzét is. Manapság már pénztárcából is rengeteg fajta van, így kedvünkre tudunk válogatni a különböző stílusú darabok közül. A dán webshopban minden stílusú és árkategegóriájú darabot megtalálunk a különböző igényeknek megfelelően, hiszen minden ember más és más szempont szerint választ pénztárcát. A legtöbb darab az elegáns stílust képviseli és az elegendő tárolási helyen kívül praktikus kialakítással rendelkezik.

 

Nadrágtartó

 A nadrágtartókat régies nevén  hózentrógereket már több száz éve alkalmazzák öv viselés helyett,  hiszen azon kívül, hogy  kényelmesebb, mint egy hagyományos öv nagy mértékben feldobja az öltözetet is. Az utolsó öt tíz évben veszített a kiegészítő a népszerűségéből, hiszen sok ember régiesnek és elavultnak gondolta, azonban manapság újra divatba jött. Azon kívül, hogy nagyon kényelmes, különleges és igazi egyéniséget ad a viselőjének. Egy érdekesség a kiegészítővel kapcsolatban, hogy pár éve kifejlesztettek kismamáknak való nadrágtartót, hiszen ezáltal sokkal kényelmesebben tudják viselni nadrágukat a terhesség ideje alatt.

 

Laptop táska

A laptop táska egy olyan kiegészítő, ami mindenkinek fontos aki hordozza a készülékét. A Trendhim által árusított darabok kizárólag a legjobb minőségű bőrből készülnek, hiszen nemcsak laptophoz, hanem munkához, iskolához vagy akár hétköznapi táskaként is kiválóan megfelelnek. A cég minden táskára négy év garanciát biztosít és a csomag árától és méretétől függetlenül ingyen szállítják ki az általunk választott darabot.

(Forrás: Szerkesztőség)