Jump to content

Meghirdették az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázatot

2024. 03. 20. 20:00

A gazdaság és a kultúra területét érintő 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyére május 30-ig lehet jelentkezni a Kárpát-régió egész területéről - jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, a pályázat alapítója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Elmondta: a folyamatosan változó gazdasági környezetben fontos a minőségi termékek és szolgáltatások elismerése. A pályázat kitüntetéseit szeptember 12-én, az Országházban adják át.

A fővédnök Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke képviseletében Pap Csaba Gábor, az Országgyűlés alelnöki titkárságának titkárságvezetője elmondta: egy ország gazdasági erejét is jobban hangsúlyozza, ha minél több termékén, szolgáltatásán látható a kiválóság emblémája, az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy. A védjegy folyamatosan ellenőrzött minőséget közvetít - mutatott rá.

A szervezők közölték: a szigorú, ötfordulós értékelés eredményeként 2023-ban 40 pályázó 47 munkája érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát, ami az előző évhez képest 18 százalékos emelkedést jelentett. Jelenleg csaknem 200 partnercég több mint 1000 terméke vagy termékcsoportja, illetve szolgáltatása használja az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyet.

A pályázatra jelentkezhet 2024. május 30-ig minden természetes és jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társas vállalkozás, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség.

(Forrás: sikeresceg.co.hu, MTI/Fotó: pixabay.com)