Jump to content

Indul a díjbevallás

2018. 04. 25. 19:00

Új helyen, az Ügyfélprofil menüpontban érhető el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete. A kötelezettség teljesítésének határideje 2018. május 31.

Már elérhető az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete a Nébih honlapján, amelyet a korábban megszokotthoz képest új helyen, az Ügyfélprofil menüpontban találnak a felhasználók. 

A vonatkozó meghatalmazások kezelésére és létrehozására a továbbiakban szintén az Ügyfélprofil menüpontban lesz lehetőség, ahol – az ügyfélkapus azonosítást és belépést követően – megtalálhatóak az előző évek során elkészült meghatalmazások is.
A díjbevallás beadási határideje: 2018. május 31.

A díjbevallási folyamattal kapcsolatos segédlet, továbbá a témát érintő hasznos információk elérhetőek a Nébih honlapján. A megváltozott felületre, illetve az emiatt esetlegesen felmerülő kérdésekre való tekintettel a Nébih azt javasolja, hogy a bevallás benyújtását az érintettek ne halasszák az utolsó pillanatra.

Kérdés esetén a hatóság ügyfélszolgálata a 06-1/336-9024-es telefonszámon, valamint writeemail( "felugyeletidij","nebih.gov","h"+"u");/">ezen az e-mail címen áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

(Forrás: sikeresceg.co.hu, pr7/Fotó: pixabay.com)